Arrangementen

De leukste activiteiten voor groepen

Iets organiseren voor een grote groep collega's, vrienden of familie kan een hele uitdaging zijn... Dus Pitch&Putt helpt jullie daar graag bij! Voor 2 personen of 150 personen, geen groep is ons te groot of te klein. Kortom er is altijd een passend arrangement voor iedere groep. We heten jullie van harte welkom!

Bedrijfsuitjes
Groepsarrangementen
Personeelsfeestjes

Hole-in-One voor een leuke dag!

Pitch & Putt is een vorm van golf die op een kleinere baan met kortere holes wordt gespeeld. Het is een leuke en ontspannende manier om golf te spelen: zelfs voor mensen die niet zo ervaren zijn in het spel! Daarnaast is het een populaire (sociale) activiteit om te spelen met vrienden, familie of collega’s.

Combineer Pitch & Putt met een culinaire activiteit

Maak je dag compleet met een lekker hapje en drankje! Meerdere locaties bieden culinaire activiteiten zoals lunch, diner, buffet of barbecue.
Boek een arrangement
Borrel
Lunchen
Buffet
BBQen

Sportief uitje voor iedereen!

Pitch & Putt is een vorm van golf die op een kleinere baan met kortere holes wordt gespeeld. Het is een leuke en ontspannende manier om golf te spelen.

Arrangement op maat voor de hele groep

Bij elke Pitch & Putt baan is het mogelijk om een arrangement samen te stellen en te boeken. De invulling hiervan is verschillend per baan, maar we kunnen garanderen dat ze allemaal van hoogstaande kwaliteit zijn. De verschillende ondernemers kiezen hun leveranciers met zorg uit en werken veelvuldig met lokale producten. Jullie dagje uit met collega’s of vrienden moet een feestje zijn en daar gaan wij met zijn allen ver in om dit te laten slagen. Dus zoeken jullie een aansluitend arrangement op maat? Kijk dan eens rustig rond op de website of neem contact op met de baan naar keuze.

Boek een activiteit

Veelgestelde vragen

Jazeker! Pitch & Putt is voor iedereen geschikt: met en zonder ervaring. Je krijgt namelijk uitleg van onze ervaren instructeurs, wij zorgen voor de spullen en op een laagdrempelige manier maak je kennis met golf. Vanaf 8 jaar is het al te spelen: dus het is echt voor iedereen.
Het is zeker geschikt voor groepen. Uitjes tot 150 man kunnen bij ons terecht voor een leuke dag! Wil je met meer mensen komen, dan kunnen we altijd overleggen. Maar je kunt uiteraard ook met z’n tweetjes komen of lekker alleen.
Je kunt bij ons Pitch & Putt spelen en nog veel meer gave spellen spelen. Er is voor ieder wat wils!

De ideale manier om te genieten

quote

Ik heb genoten van Pitch & Putt op een mooie baan met leuke holes. Ook al ben ik geen ervaren golfer, ik heb een leuke tijd gehad!

Pitch & Putt
Annabel Steenbergen
quote

Ik heb onlangs voor het eerst Voetgolf geprobeerd en het was zo leuk! Het is een geweldige combinatie van voetbal en golf en een geweldige manier om tijd met vrienden door te brengen.

Voetgolf
Luuk Oostingh