Personeelsfeestjes

Ontspanning en teambuilding

De boog kan niet altijd gespannen staan! Het is ook belangrijk om er even tussen uit te gaan en te genieten met collega’s. Dit kan gezellig en informeel in de vorm van een personeelsfeestje of juist d.m.v. een teambuilding waarbij het draait om samenwerken. Ongeacht de insteek van het uitje: Pitch&Putt golf is bijna altijd een passende activiteit voor een personeelsfeestje. En weet je wat het unieke is? Met Pitch&Putt ga je in teams aan de slag of staat teamwork centraal. Daarnaast is het op veel van onze Pitch&Putt locaties mogelijk om de dag compleet te maken met een hapje en drankje, andere leuke (samenwerkings)activiteiten of een feestavond. Hierdoor bezorg je jouw team een leuke dag, maar zorg je ook voor teambuilding!

Samen er op uit

Elk bedrijf kampt met dezelfde vraag: welke activiteit is leuk voor ALLE collega’s? Een vraag waar wij gelukkig een antwoord op hebben! Pitch&Putt golf is namelijk een moderne activiteit en sport die overal ter wereld wordt gespeeld. De baan is wat kleiner/compacter opgebouwd en de holes zijn een stukje korter (40 tot 70 meter). Hierdoor is het spelletje voor iedereen geschikt en mag je ook zonder ervaring of licentie de baan op. Echter, ook voor ervaren golfers is het een uitdagende baan om het korte spel te oefenen!

Compleet uitje voor iedereen

Op veel van onze locaties zijn naast Pitch&Putt ook culinaire mogelijkheden, andere activiteiten te beleven of kan er geborreld of gefeest worden. Kortom, alle ingrediënten voor een leuk personeelsfeestje! Neem voor de overige mogelijkheden een kijkje op de website van de betreffende Pitch&Putt locatie.