Over ons

Over de Coöperatie Pitch & Putt Golf

De 14 ondernemers met een Pitch & Putt golfbaan zijn verenigd in de coöperatie Pitch & Putt Golf U.A. In de coöperatie nemen zij, als leden en ieder met een eigen stemrecht, gezamenlijk beslissingen, die de exploitatie van een Pitch & Putt vestiging met horeca ten goede komen. De coöperatie kent een eigen bestuur, dat bestaat uit ervaren Pitch & Putt ondernemers en dat zorgt voor de dagelijkse leiding van de coöperatie.

Identiteit

Pitch & Putt biedt op alle banen in Nederland standaard arrangementen aan. De invulling hiervan zijn verschillend per baan maar zijn uitsluitend van hoge kwaliteit. We kiezen onze leveranciers met zorg uit en werken uitsluitende met de beste producten. Jullie dagje uit met collega’s of vrienden moet een feestje zijn en daar gaan wij ver in om dit te laten slagen. Zoeken jullie een arrangement op maat? Iedere Pitch & Putt baan biedt eigen arrangementen aan. Kijk eens rustig rond op de website.

Boek een activiteit
14
golfbanen door heel Nederland
1875
Aan golf greens
30
Activiteiten voor iedereen

Nieuwe ondernemers

De coöperatie is continu bezig met het vinden van geschikte locaties en gemotiveerde ondernemers. Of we zijn op zoek naar geschikte ondernemers voor een overname van een bestaande Pitch & Putt golfbaan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het secretariaat van de coöperatie via de mail: info@pitch-putt.nl