Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje & teambuilding

De boog kan niet altijd gespannen staan! Het is ook belangrijk om er even tussen uit te gaan en te genieten met collega’s. Dit kan gezellig en informeel in de vorm van een bedrijfsuitje of juist d.m.v. een teambuilding waarbij het draait om samenwerken.

Ongeacht de insteek van het uitje: Pitch & Putt Golf is bijna altijd een passende activiteit voor een bedrijfsuitje. En weet je wat het unieke is? Met Pitch & Putt ga je in teams aan de slag of staat teamwork centraal. Als de groep namelijk groter is speel je een uitdagende spelvorm Texas Scramble. Hierbij ga je i.p.v. een individuele score een groepsscore neerzetten. Je strijd dus echt tegen je collega’s. Een spelvorm die uitermate geschikt is om kennis te maken met golf, maar ook bijdraagt aan de sfeer en hilariteit.

Culinair genieten

Daarnaast is het op veel van onze Pitch & Putt locaties mogelijk om de dag compleet te maken met een hapje en drankje. Wat dacht je van een gezellige barbecue, smaakvol buffet of een lunch/diner à la carte? Hierdoor bezorg je jouw team een leuke dag, maar boek je indirect ook resultaat op de werkvloer!

Let op: de culinaire mogelijkheden verschillen per locatie. Informeer van te voren altijd naar de mogelijkheden.