Groningen

Activiteiten die je bij ons kunt doen!

Onze baan ligt op een steenworp afstand van de stad Groningen en naast het natuurgebied Kardinge - de ideale plek voor een dagje uit! We zijn zeer goed bereikbaar, met de auto, bus en vooral op de fiets!

Pitch & Putt Golf

Voetgolf

Minigolf

Voet-darts

Welkom bij Pitch & Putt Groningen!

We bieden meer dan alleen Pitch & Putt – we hebben ook Voetgolf, Voetdarts en adventure Minigolf voor de sportieve avonturiers onder ons. En als je liever achterover leunt en ontspant, hebben we een groot terras waar je kunt genieten van een lekker drankje en een hapje.

 

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een groep? Wij hebben verschillende arrangementen om uit te kiezen, zoals een lunch, borrel, BBQ of buffet. Dus kom langs en beleef de dag van je leven bij Pitch & Putt Groningen – waar plezier en ontspanning altijd voorop staan!

Boek een activiteit

Contactgegevens

Telefoon en email

0503-08 01 23

groningen@pitch-putt.nl

 

Adresgegevens 

Bieskemaar 10

9735 AE Groningen

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00 - 18:00

Woensdag

10:00 - zonsondergang

Donderdag

10:00 - zonsondergang

Vrijdag

10:00 - zonsondergang

Zaterdag

10:00 - zonsondergang

Zondag

10:00 - zonsondergang

Agenda

17-06
12:00
Nederlands kampioenschap bbq

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons Pitch & Putt spelen, voetgolf en minigolf. Er is voor ieder wat wils!
Het is zeker geschikt voor groepen. Uitjes tot 150 man kunnen bij ons terecht voor een leuke dag! Wil je met meer mensen komen, dan kunnen we altijd overleggen. Maar je kunt uiteraard ook met z’n tweetjes komen of lekker alleen.
Ja, je kunt bij ons lekker eten en drinken! Op het terras kun je van de kaart bestellen. Voor groepen bieden we verschillende arrangementen aan, zoals lunch, borrel, bbq en buffetten.
Er komt een grote uitbouw om het pand heen, grotendeels van glas. Het pand wordt hierdoor meer dan 2 keer zo groot! Het gaat wel nog ruim 9 maanden duren voordat het klaar is. Er zal misschien wat overlast zijn van de bouwwerkzaamheden maar dat proberen we uiteraard te beperken.
Ja zeker! We doen elk jaar 2 keer mee met de Sport en Cultuurhopper, waarbij je voor 20,- euro 4 keer mee kan doen met les. Daarnaast bieden we een introductiecursus aan voor 120,- waarbij je 6 x een uur les hebt en 6 weken vrij gebruik kan maken van de baan. Dus lekker veel komen oefenen! Ook wordt er privéles gegeven, dit kan ook met een groepje. Tevens kan men HCP54 via ons halen! Voor meer informatie kun je een mail sturen naar groningen@Pitch-Putt.nl

De leukste activiteiten in Groningen!

Icon

Pitch & Putt, Voetgolf, Voetdarts en adventure Minigolf

Icon

Lunch, borrel, BBQ of buffet

De grote verbouwing

We zijn bezig met een grote verbouwing van het pand. Dus de komende maanden zijn er bouwwerkzaamheden in en om het pand.

Er komt een grote glazen serre omheen waardoor het gebouw meer dan 2 keer zo groot wordt. De horeca gaat naar beneden, dat is nu nog allemaal boven.

Boek een activiteit

Ontdek de wereld van Pitch & Putt Groningen

Checkmark
Geniet van een relaxte sfeer met leuk personeel.
Checkmark
Mensen blijven na het spelen graag nog lekker hangen op het terras, het voelt als vakantie bij ons!
Checkmark
We hebben een leuke introductiecursus met vrolijke leraren die iedereen enthousiast weten te krijgen voor het Pitch & Putt spel, zowel voor jong als oud.
Reserveer nu

De ideale manier om te genieten

quote

Voor het eerst op een zaterdagochtend met een klein groepje naar P&P geweest. Na een korte uitleg mochten we meteen aan de slag. Het is leuk en knap lastig. En voor nieuwelingen is het fijn dat de banen kort zijn. Na 9 holes nog even gezellig op het terras gezeten. Een leuke ervaring!

Pitch & Putt Golf
Cornelis Nolta
quote
Leuk concept. Je krijgt een snelle uitleg en kan dan meteen aan de slag. Ideaal voor gezellig met vrienden, maar ook met grotere groepen goed te doen. Genoeg parkeerruimte verder.
Pitch & Putt Golf
Leo L