Kameryck

Activiteiten die je bij ons kunt doen!

Op een steenworp afstand van zowel Utrecht als Amsterdam en toch op het karakteristieke Hollandse platteland ligt Buitenplaats Kameryck – een ideale locatie om even aan de waan van alledag te ontsnappen.

Pitch & Putt Golf

Voetgolf

GPS Challenge

Laser kleiduifschieten

Highlandgames

Expeditie Kameryck

Schietclinic

Samenkomen in rust en ruimte

Omgeven door weilanden, water en groene weelde kun je hier genieten van rust en ruimte. Rust en ruimte die nodig zijn om optimaal te focussen, of juist om even helemaal niets te hoeven. Onze locatie leent zich daardoor niet alleen perfect voor zakelijke events die baat hebben bij een serene omgeving, maar ook voor particuliere events op een idyllische locatie in de Randstad. Bij Buitenplaats Kameryck kun je terecht voor events in alle soorten en maten: een heisessie tussen de weilanden, gevolgd door een diner geserveerd uit onze eigen topkeuken. Een congres tot 400 personen in de plenaire zaal, met eventueel een subsessie in één van onze vele subruimtes. Of organiseer een (teambuilding) activiteit zoals Pitch & Putt, voetgolf of een schietclinic met je collega’s. Ook een bruiloft of familiefeest met aansluitende overnachting in onze Veldhuisjes is gegarandeerd geslaagd. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij Buitenplaats Kameryck werken wij niet met vaste arrangementen maar maken graag een voorstel op maat. Zo is het mogelijk om één van onze activiteiten te combineren met een heerlijk diner of een lunch. Afhankelijk van de wensen en het aantal personen kijken wij samen wat het meest passend is. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Boek een activiteit

Contactgegevens

Telefoon en email

0348-40 07 71

info@kameryck.nl

 

Adresgegevens

Oortjespad 3

3471 HD Kamerik

Openingstijden

Maandag

10:00 - zonsondergang

Dinsdag

10:00 - zonsondergang

Woensdag

10:00 - zonsondergang

Donderdag

10:00 - zonsondergang

Vrijdag

10:00 - zonsondergang

Zaterdag

10:00 - zonsondergang

Zondag

10:00 - zonsondergang

Agenda

11 & 12 augustus
17:00
Midzomer theater
1 april t/m 30 september
17:00
Elk weekend: Braaispecials

Veelgestelde vragen

Dat kan zeker! Wij beschikken over ruim 350 (gratis!) parkeerplaatsen en 6 oplaadpunten. Daarnaast kun je ook je fiets goed kwijt en opladen bij het fiets oplaadpunt.
Vooraf reserveren is niet noodzakelijk maar is wel gewenst. Zo weten we zeker dat er een plekje vrij is op de baan. Reserveren kan eenvoudig via de website of telefonisch: 0348-40 07 71. 

Wil je een reservering maken binnen 24 uur? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0348-40 07 71.
Wij werken met twee uur speeltijd. Je mag in die twee uur zo veel mogelijk holes lopen. (max. 18). Na twee uur spelen lever je je spullen weer in bij de hoofdingang. 
We starten om het hele uur (10.00 – 12.00 – 14.00 – 16.00 – 18.00 - 20.00)

De leukste activiteiten bij Buitenplaats Kameryck!

Icon

Rust en ruimte

Icon

Van 2 tot 400 personen

Buitenplaats Kameryck

Buitenplaats Kameryck, de plek om samen te komen. Voor een succesvolle meeting, een belangrijk congres of een leuke teambuildingsactiviteit (en alles wat daar tussen zit), biedt onze ruime locatie talloze mogelijkheden. Vergaderen met je voeten in het gras; figuurlijk in onze grote plenaire zaal waar we buiten naar binnen halen of letterlijk tijdens een brainstormsessie in onze vlindertuin. Al onze zalen hebben een weids uitzicht over de polders en het water. De catering wordt verzorgd in één van onze prachtige ruimtes met eigen terras. Uiteraard alles op een verantwoorde manier en passend bij jouw gezelschap.

De meerwaarde van een prachtige omgeving voor elk denkbaar event is niet te onderschatten. Hoewel Buitenplaats Kameryck goed te bereiken is, dichtbij Utrecht en Amsterdam en dus middenin de Randstad, voelt het oer-Hollandse platteland toch alsof je even helemaal weg bent van de hectiek van de stad. Het weidse uitzicht over de weilanden, de karakteristieke slootjes en het geluid van zangvogels die in de verte fluiten; de ongekende rust en ruimte inspireren en tillen elk evenement naar een hoger niveau.

Boek een activiteit

Ontdek de wereld van Pitch & Putt Kameryck

Checkmark
Congressen & Evenementen
Checkmark
400 personen plenair
Checkmark
12 subzalen
Checkmark
Eigen groente- en theetuin
Checkmark
Eigen keuken
Checkmark
Lokale producten
Checkmark
Meer dan 15 verschillende activiteiten
Checkmark
Duurzame locatie
Checkmark
Centraal gelegen in de Randstad én middenin Het Groene Hart
Checkmark
Nieuwste AV/techniek

De ideale manier om te genieten

quote

Heerlijk geluncht in een schitterende omgeving. Ruime keus en echt perfecte service, eten was top en ook leuk om te zien hoe het op de bbq bereid werd. Deze plek ga ik zeker nog een keer heen om lekker te eten/dinner. Parkeren is gratis en een zeer ruime parkeer gelegenheid.

Richard Spaan
quote

Leuke plek om Pitch en Putt te spelen. Prachtige omgeving en goed onderhouden baan. Restaurant ook erg goed. Twee keer heerlijk gegeten. Producten zijn echt super vers. Personeel vriendelijk.

Pitch & Putt Golf
Karin Niessen