Oirschot

Activiteiten die je bij ons kunt doen!

Onze golfbaan is gelegen in de prachtige omgeving van 'Het Groene Woud'.

Pitch & Putt Golf

Voetgolf

Culinair genieten

Zakelijke arrangementen

E-Choppers

Lowriders

VR-Escape game

Ik Hou Van Holland

Jongens tegen de Meisjes

Muziekbingo

Betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen!

De locatie ligt centraal in de driehoek Eindhoven, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch en is via de snelweg makkelijk en snel te bereiken. Parkeren is ook geen probleem, want wij beschikken over een grote parkeerplaat met elektrische laadpalen.

 

Pitch & Putt is op elk niveau spannend en uitdagend: iedereen kan het! Pitch & Putt Golf is opgezet als een publiekssport en daarom betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je voor het eerst speelt is het geweldig leuk om te doen. Onze baan telt 18-holes (duurt circa 2.5 uur), maar je hebt ook de keuze om 9-holes (duurt circa 1.5 uur) te spelen. Probeer het een keer individueel, met collega’s, vrienden of een groep: je bent van harte welkom!

Boek een activiteit

Contactgegevens

Telefoon en email

0499-57 36 71

info@komaen.nl

 

Adresgegevens

Spoordonkseweg 80

5688 KE Oirschot

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00 – zonsondergang

Woensdag

10:00 – zonsondergang

Donderdag

10:00 – zonsondergang

Vrijdag

10:00 – zonsondergang

Zaterdag

10:00 – zonsondergang

Zondag

10:00 – zonsondergang

Agenda

17-07 t/m 28-08
10:00 - zonsondergang
Maandag geopend i.v.m. zomervakantie

Veelgestelde vragen

Jazeker! Pitch & Putt is voor iedereen geschikt: met en zonder ervaring. Je krijgt namelijk uitleg van onze ervaren instructeurs, wij zorgen voor de spullen en op een laagdrempelige manier maak je kennis met golf. Vanaf 8 jaar is het al te spelen: dus het is echt voor iedereen.
Dat kan! Op onze locatie hebben wij een groot parkeerterrein waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Daarnaast bied deze parkeerplaats ook de mogelijkheid tot het opladen van elektrische auto’s.
Verplichten doen wij niet, alleen in de zomer is het wel heel makkelijk om vooraf te reserveren. De baan kan namelijk gewoon vol zitten en wij vinden het jammer als we nee moeten verkopen.

De leukste activiteiten in Oirschot!

Icon

Uniek in Noord-Brabant

Icon

Van 2 tot 250 personen!

Je bent van harte welkom

Wil je lekker uit eten, lunchen of een drankje doen op een mooie plek? Dan hebben wij een match! Onze locatie in combinatie met het brede aanbod aan activiteitenruime parkeergelegenheid en hoogstaande culinaire mogelijkheden zorgt ervoor dat elk diner, feest of dagje uit een succes wordt!

 

Onze locatie is opgebouwd uit drie onderdelen: het dinercafé, zalencentrum en de Pitch & Putt Golfbaan. Binnen het zalencentrum beschikken we over drie ruimtes die uiterst geschikt zijn voor een receptie, bruiloft, familiefeesten, conferentie, jubileum of een zakelijke gelegenheid. Het dinercafé is iets informeler en voorzien van een ruim terras, met speeltuin, waar iedere gast van harte welkom is.

Boek een activiteit

Ontdek de wereld van Pitch & Putt Oirschot

Checkmark
Uniek in Noord-Brabant!
Checkmark
Activiteiten, culinair genieten en zakelijk onder één dak!
Checkmark
Hier proef je het leven!
Checkmark
Van 2 tot 250 personen!
Boek een activiteit

De ideale manier om te genieten

quote

Mooie baan, zeer vriendelijk personeel. Wij hebben de 18 holes pitch & putt gedaan. Keurig voor elkaar en daarna heerlijk geluncht.

Pitch & Putt Golf
Diana Dekker
quote

Superleuk om te doen. Heerlijk om met familie of vrienden te doen. Goed ontvangst nette wc’s.

Voetgolf
Marcel Wiegerinck