Papendal

Activiteiten die je bij ons kunt doen!

Voetgolf

Pitch & Putt Golf

Culinaire arrangementen

Welkom bij Pitch & Putt Papendal!

Pitch & Putt Papendal beschikt over een prachtige accommodatie met een mooie 25 holes Pitch & Putt golfbaan. Daarnaast kunt u in de bar of op het prachtige terras van Hotel Papendal de nodige hapjes en drankjes genuttigd kunnen worden. Een enthousiast team van diverse medewerkers en vrijwilligers zorgt ervoor dat er het gehele jaar door competities en toernooien worden georganiseerd, waarbij u ook altijd welkom zult zijn.

 

Als abonnee mag u het gehele jaar gebruik maken van de Pitch & Putt Golfbaan. Dit betekent dat u onbeperkt gebruik mag maken van de faciliteiten. Neem voor een abonnement contact op.

 

We zien u graag verschijnen!

Boek een activiteit

Contactgegevens

Telefoon en email

06 82 30 03 03

papendal@pitch-putt.nl

 

Adresgegevens

Papendallaan 3

6816 VD Arnhem

Openingstijden

Maandag

10:00 - laatste start 15:00

Dinsdag

10:00 - laatste start 15:00

Woensdag

10:00 - laatste start 15:00

Donderdag

10:00 - laatste start 15:00

Vrijdag

10:00 - laatste start 15:00

Zaterdag

10:00 - laatste start 15:00

Zondag

10:00 - laatste start 15:00

Veelgestelde vragen

Pitch & Putt is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen (wij raden aan vanaf 8 jaar maar is geen belemmering wanneer een kind jonger is).
Ja, in principe mag iedereen op een Pitch & Putt baan spelen. Voor je eigen comfort en het behoud van de banen bevelen we echter wel aan om sportschoenen te dragen of minimaal een schoen met een vlakke zool zonder profielen.
Nee, je hoeft niet over een golfvaardigheidsbewijs te beschikken om Pitch & Putt te kunnen spelen. Iedereen die wil spelen is van harte welkom! Ook wanneer je nog nooit eerder gespeeld hebt, kunnen we je binnen vijf minuten voldoende basis mee geven om een leuke ronde te spelen.
Pitch & Putt is ook zeer geschikt voor (ervaren) golfers. 70% van het golfspel is het korte spel, zoals iedere golfer weet win of verlies je daar de meeste slagen. Pitch & Putt zorgt er voor dat je in korte tijd het belangrijkste deel van het golfspel kan oefenen. Een jaar een keer per week een rondje en je golfhandicap schiet omlaag. Het is aanvankelijk wel wennen voor een golfer; op een Pitch&Putt baan word je extra uitgedaagd hoge ballen te spelen over de hindernissen.
Ja, op een Pitch & Putt baan mag je met eigen materialen spelen. Houd hierbij wel de basis principes van Pitch & Putt in acht; namelijk dat het spel met maximaal drie clubs gespeeld wordt waarvan één een putter is. Er is natuurlijk niets op tegen om tijdens een oefenronde met verschillende ijzers te spelen. Er is -voor de duidelijkheid- ook materiaal aanwezig voor gebruikers die dit niet zelf meegenomen hebben of bezitten.
Pitch & Putt is voor iedereen geschikt, zowel individueel als in groepsverband (bedrijfsuitje, familie bijeenkomst of een sportvereniging). Een uitje is goed te combineren met een leuk lunch, BBQ of diner-arrangementen. Een rolstoel is niet overal mogelijk, dit gaat in overleg met de baanbeheerder.
Die zijn altijd aanwezig op aanvraag. Bespreek dit bij je reservering en de opties worden doorgenomen. Bijvoorbeeld een heuse Pitch & Putt medaille voor het winnende team. Er wordt namelijk overwegend in teamverband gespeeld om zo een stuk gezelligheid toe te voegen en de verschillende niveaus samen te brengen. Ook de minder getalenteerde speler kan op deze wijze prima met de geoefende golfer spelen.

De leukste activiteiten in Papendal!

Icon

Hotel Papendal

Icon

25 mooie holes Pitch & Putt golfbaan

Wat is Pitch & Putt en hoe speel je het?

Pitch & Putt Golf is verwant aan de golfsport, maar kent ook eigen spelregels en speltechnieken. Prettig is dat iedereen de beginselen van het spel en het slaan in een paar minuten kan leren. In ieder geval genoeg voor een leuke en sportieve spelronde. Een volle ronde vraagt gemiddeld twee uur. Een goede speler kan het in minder dan drie slagen per hole, een beginner heeft meestal een paar slagen meer nodig.

Boek een activiteit

Ontdek de wereld van Pitch & Putt Papendal

Checkmark
Ochtend en jaar abonnementen
Checkmark
25 Pitch & Putt golfbanen
Checkmark
Het gehele jaar door competities en toernooien

De ideale manier om te genieten

quote

Voor het eerst met mijn zonen van 9 en 13 jaar dit spel gedaan. We kregen een goede uitleg van het spel. Was heerlijk zonnig om een rondje van 9 holes te doen en de kinderen vonden het na 1u15min jammer dat we de 18 holes niet deden. Volgende keer die maar proberen! En op het terras van Hotel Papendal kun je ook lekker een drankje en wat hapjes doen.

Pitch & Putt Golf
Francis Lacanilao
quote

Vriendelijk personeel, mooie locatie, midden in de natuur kan je kiezen voor een 9 of 18 holes baan. Twee clubs krijg je mee, net als 2 ballen en tweemaal een tee. Netjes geregeld allemaal.

Pitch & Putt Golf
Daniel van de Vegte