Home
>
Activiteiten
>
Pitch & Putt Golf

De ideale manier om te genieten!

Vanaf 1 persoon
max. 2 uur
vanaf 8 jaar
9 of 18 holes
Wat is Pitch & Putt en hoe speel je het?

Pitch & Putt Golf is verwant aan de golfsport, maar kent ook eigen spelregels en speltechnieken. Prettig is dat iedereen de beginselen van het spel en het slaan in een paar minuten kan leren. In ieder geval genoeg voor een leuke en sportieve spelronde. Een volle ronde vraagt gemiddeld twee uur. Een goede speler kan het in minder dan drie slagen per hole, een beginner heeft meestal een paar slagen meer nodig.

Duur +-
Afhankelijk van hoeveel holes je gaat spelen, duurt het ongeveer 1 tot 2 uur.
Aantal personen
Vanaf 1 persoon
Arrangementen
Met Pitch & Putt Golf zijn er verschillende arrangementen! De barbecue staat voor je klaar. Liever alleen koffie? Ook dit staat warm
Golf trend

Pitch & Putt Golf is een moderne sport die overal ter wereld wordt gespeeld. Da’s niet zo gek, want het is op elk niveau spannend en uitdagend. En iedereen kan het! Pitch & Putt Golf is betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je voor het eerst speelt, is Pitch & Putt Golf geweldig leuk om te doen. Probeer het een keer. Individueel, met collega’s en vrienden, of met een groep. Je bent van harte welkom!

Ga jij de uitdaging aan?

Iedereen kan Pitch & Putt Golf spelen, dus kom zoals je bent. Zorg wel voor sportschoenen of gewone schoenen zonder hakken en kleding waarin je je vrij kunt bewegen. Ballen, clubs en scorekaarten leen je bij de baan. Ook een korte instructie van de regels en de belangrijkste technieken zijn bij de prijs inbegrepen. Duidelijk? Dan spelen maar! Onze baan telt achttien holes. Als je dat teveel vindt, kun je ook een halve baan spelen.

Veelgestelde vragen

Jazeker! Pitch&Putt is voor iedereen geschikt: met en zonder ervaring. Je krijgt namelijk uitleg van onze ervaren instructeurs, wij zorgen voor de spullen en op een laagdrempelige manier maak je kennis met golf. Vanaf 8 jaar is het al te spelen: dus het is echt voor iedereen.
Het is zeker geschikt voor groepen. Uitjes tot 150 man kunnen bij ons terecht voor een leuke dag! Wil je met meer mensen komen, dan kunnen we altijd overleggen. Maar je kunt uiteraard ook met z’n tweetjes komen of lekker alleen.
Zeker! Mocht u gebruik willen maken van de range en de green kunt u zich boven melden bij de bar.

De leukste arrangementen bij het Pitch & Putten

Maak je dag helemaal af met een heerlijke borrel, lunch, buffet of bbq!

Reserveren
Borrel
Lunchen
Buffet
BBQen